Fosta jurnalista BBC, singurul roman care a lucrat direct cu Printul Charles. "Cred ca oricine poate spune cat de uman este atunci cand vorbesti cu el"

Sursa: Adevarul
Joi, 16 Mai 2019, ora 06:21
67 citiri
Aurra Woowdward este singurul cetatean roman care a lucrat in mod direct cu Printul Charles. Mai mult, in ultimii cinci ani ea a condus una dintre fundatiile printului de Wales, iar timp de 15 ani a detinut mai multe functii executive in cadrul unor fundatii detinute de mostenitorul tronului Marii Britanii. Originara din comuna Belis, judetul Cluj, Aura este licentiata in drept a Universitatii Babes Bolyai din Cluj si a terminat ca sef de promotie Scoala de Jurnalism BBC. Timp de 10 ani a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.