Fostul arhitect sef Adrian Iancu "rade" de Boc pe seama mobilitatatii alternative incurajate de edil: "tehnic, orasul nu este pregatit"

Marti, 25 Iunie 2019, ora 18:05
105 citiri
Proiectul unui hotel de apartamente dorit pe strada Motilor era sa fie intors din nou din drumul spre avizare, dupa ce arhitectul Adrian Iancu s-a aratat impotriva constructiei, pe de o parte pentru ca genereaza galagie intr-o curte unde se locuieste, iar pe de alta pentru ca proiectul nu are prevazute locuri de parcare.

La o sedinta din martie la care Iancu nu a participat, mai multi arhitecti din comisie au recomandat o solutie de compromis (dupa ce proiectul a fost contestat de vecini): sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.