FOTO Cateva sute de oameni au venit duminica sa aduca un ultim omagiu Doinei Cornea: "Dupa ce a suferit atat, viata a lovit-o din nou acum doi ani"

Sursa: Adevarul
Duminica, 06 Mai 2018, ora 20:35
28 citiri
Cateva sute de oameni au tinut sa-si prezinte condoleantele si sa participe la priveghiul Doinei Cornea, oficiat duminica, 6 mai, la Catedrala Greco-Catolica a Martirilor si Marturisitorilor secolului al XX-lea din Cluj. Corpul neinsufletit al cunoscutei disidente a fost acoperit cu un steag tricolor, iar pe unul dintre peretii aulei "Cardinal Iuliu Hossu", care a servit ca si capela, au fost proiectate imagini cu Doina Cornea, din diferite momente ale vietii. Cu o ora inaintea inceperii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.