FOTO Doi raniti si trei masini avariate dupa ce soferul unui BMW a vrut sa depaseasca o coloana de autovehicule pe centura Clujului (UPDATE)

Luni, 24 August 2015, ora 14:44
73 citiri
Potrivit martorilor, soferul unui BMW a incercat sa depaseasca o coloana de masini, iar in momentul in care a vrut sa reintre pe sensul sau, a derapat si a intrat in coliziune cu un Ford care venea din contrasens. In incident a mai fost implicata o a treia masina, care se afla in spatele Ford-ului si care n-a mai putut evita impactul, lovind partea posterioara a acestuia.

Soferul BMW-ului a suferit leziuni mai grave si a fost transportat la spital, in timp ce barbatul aflat la volanul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.