FOTO: Incendiu puternic la Pata Rat! Deseurile care au luat foc sunt de la rampa aflata la cateva sute de metri de o comunitate de romi (UPDATE)

Luni, 29 August 2016, ora 09:31
129 citiri
Un incendiu puternic a izbucnit la rampa temporara de gunoi, aflata la aproximativ 300 de metri de una dintre comunitatile de romi de la Pata Rat. Este vorba de cele 300 de persoane evacuate de autoritati de pe strada Coastei in decembrie 2010, potrivit Grupului de initiativa civica "Societate Organizata Sustenabil (SOS)".

Pompierii au intervenit cu sase autospeciale de stingere a incendiilor. Deocamdata nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, pompierii urmand sa faca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.