FOTO: Lebedele s-au intors in Parcul Central din Cluj. Spre bucuria lor, clujenii pot admira din acest an si o pereche de lebede negre

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 13:07
321 citiri
Primaria a readus lebedele pe lac pentru sezonul cald, in cadrul parteneriatului cu Gradina Zoologica Targu-Mures. Astfel, pe lacul din parc vor putea fi vazute patru lebede, doua albe, cu care deja clujenii s-au obisnuit, dar si doua lebede negre.

Povestea acestor lebede din Parcul Central Cluj-Napoca a pornit de la visul a doi frati care au copilarit in Cluj-Napoca, arata cei de pa Primarie.

Cand erau copii, mama acestora le povestea despre lebedele care traiau candva in orasul lor si cat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.