Fotografie devenita viral: o masina de Politie din Odorheiul Secuiesc inscriptionata in limba maghiara. Tanar revoltat: "Parca traiam in Romania..."

Sursa: Adevarul
Sambata, 29 August 2015, ora 13:43
385 citiri
Masina are numarul "HR 01 PLO" si a fost fotografiata vineri in Odorheiul Secuiesc. Masina, o Dacia Duster, echipata cu sistem de avertizare luminos, seamana foarte mult cu o masina oficiala a Politiei Romane. Inscriptia de pe automobil rezolva insa misterul pentru cei ce cunosc limba maghiara."Helyi Rendorseg - Szekelyudvarhely" se traduce "Politia Locala - Odorheiul Secuiesc". Comentarii pe Facebook Comentariul tanarului care a facut poza - "Parca traiam in Romania...zic si eu...", a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.