Furt ca in codru intr-un salon de cosmetica din Piata Mihai Viteazu. Doua hoate au operat, ca in filme, de fata cu victima. Le cunoasteti?

Sursa: Gazeta de Cluj
Sambata, 13 Ianuarie 2018, ora 00:00
182 citiri
Joi seara, clienta unui salon de cosmetica din Piata Mihai Viteazu nr. 36 a fost furata in doi timpi si trei miscari de doua tinere, care au intrat in incapere cu un tupeu de neimaginat. De fata cu angajata salonului si cu clienta (victima celor doua hoate in cazul de fata), cele doua hoate au furat poseta de pe un fotoliu, aflat la o distanta de aproximativ un metru de angajata si de victima. Au operat in liniste si apoi s-au facut nevazute. Tanara a ramas fara bani si alte bunuri de valoare. ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.