Guvernul a decis cum vor fi distribuiti banii obtinuti de din valorificarea bunurilor confiscate in materie penala: Cate 20% la Educatie si Sanatate

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 09:12
40 citiri
Guvernul a aprobat Regulamentul privind distribuirea sumelor incasate din valorificarea bunurilor confiscate in materie penala dupa ramanerea definitiva a hotararii de confiscare, unul din actele normative din legislatia secundara necesara operationalizarii ANABI.
''Regulamentul stabileste modul in care sumele rezultate din valorificarea bunurilor mobile si imobile intrate prin confiscare in proprietatea privata a statului vor fi alocate, dupa ramanerea definitiva a hotararii de confiscare. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Ce a patit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu masina de pompieri din Cluj
Mecanicul de locomotiva care a reusit sa evite in ultima clipa impactul cu masina de pompieri din ...
"Masina putea sa fie in casa la mine, ca ei tot o ridicau". Un clujean a invins Primaria dupa ce i-au ridicat BMW-ul pentru ca era "prafuit"
Un clujean a castigat lupta cu sistemul, dupa ce autoritatile locale i-au ridicat masina abuziv de ...
Un motociclist a fost accidentat pe Aleea Stadionului, de langa Cluj Arena! Motocicleta s-a facut praf! - FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu putine momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din ...