Inca un proiect european castigat de municipalitate! Proiectul "CEPS Turda - calitate, educatie si prietenie in scolile din Turda" a fost selectat pentru finantare!

Sursa: TurdaNews
Marti, 12 Decembrie 2017, ora 13:30
47 citiri
Cererea de finantare depusa de Primaria Municipiului Turda pentru proiectul "CEPS Turda - calitate, educatie si prietenie in scolile din Turda" a trecut de faza de evaluare, proiectul fiind selectat pentru finantare. Proiectul are o valoare totala de 6.226.140,18 lei (aproximativ 1,4 milioane Euro), fiind finantat din Programul Operational Capital Uman.

Obiectivul general al proiectului este reducerea si prevenirea abandonului scolar timpuriu in comunitati defavorizate din Turda, prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.