Informatie zdrobitoare: Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan, si-a falsificat diploma de absolvire a unei facultati!

Sursa: TurdaNews
Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 22:25
278 citiri
Presa clujeana a publicat in aceasta seara documente care ar demonstra faptul ca actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan, si-ar fi falsificat diploma in baza careia ar fi absolvit Facultatea de Drept, in anul 2006, in baza careia ulterior s-a angajat ca jurist sau in functii de conducere, in administratia locala sau in societati cu capital de stat.

Primele informatii privind neclaritatile in ceea ce priveste studiile sale au aparut pe siteul cluj-am.ro, in 11 octombrie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.