Inghesuiala la tribunal: dosarele se aduna stive la Curtea de Apel Cluj, sute de mii de cauze in instantele din subordine, "volum impresionant"

Miercuri, 14 Februarie 2018, ora 18:06
54 citiri
Creste numarul proceselor in judecatoriile si tribunalele din Ardeal: un raport al Curtii de Apel Cluj, instanta superioara tribunalelor si judecatoriilor din patru judete, arata ca anul trecut se aflau pe rolul instantelor nu mai putin de 617.800 de cauze, "un volum impresionant de dosare", dupa cum arata raportul.

Cele peste 600.000 de cauze sunt judecate in 22 de instante din raza de activitate a Curtii de Apel - judecatoriile din fiecare oras mai important, tribunalele din fiecare judet si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.