INTERCEPTARI De ce l-a dat afara seful de la Controlul Traficului Cluj pe subordonatul sau: "S-au dus doi retardati si le f... 90 de milioane amenda"

Sursa: Adevarul
Joi, 19 Iunie 2014, ora 00:49
181 citiri
Rares Pop, fostul vicepresedinte al PNL Cluj si fost seful de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR) Cluj, care avea in subordine 7 judete, este arestat prevenitv din data de 5 iunie pentru fapte de coruptie precum abuz in serviciu, luare de mita, santaj.

Concret, procurorii au adus la dosar dovada a peste 40 de situatii in care Rares Pop a intervenit din august 2012 si pana anul acesta, la inspectorii aflati in subordine pentru a anula amenzi date sau petru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.