IT-istul clujean care a fondat Trilulilu: "Regii manelelor la TIFF e o isprava de PR misto. Marea majoritate a romanilor asculta manele"

Sursa: Adevarul
Vineri, 09 Iunie 2017, ora 19:07
174 citiri
Sergiu Biris, fondatorul Trililu, Zonga si LiveRail - firma vanduta la Facebook pe 500 de milioane de dolari- a explicat de ce crede ca prezentarea documentarului despre manele la TIFF a fost o "isprava" de PR a organizatorilor. "TIFF a fost singurul festival care a avut tupeu sa scoata "de sub covor" acest element cultural al tarisoarei noastre", a spus acesta. Sergiu Biris, fondatorul Trililu, Zonga si LiveRail, firma care a fost vanduta cu 500 de milioane de dolari catre Facebook, a scris pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.