Lansarea proiectului european care vizeaza infiintarea centrului Educational Comunitar pentru Romi in comuna Luna (VIDEO/FOTO)

Sursa: TurdaNews
Vineri, 20 Februarie 2015, ora 16:36
58 citiri
Gratie implicarii administratiei locale, romii din comuna Luna vor beneficia de un centru comunitar destinat tinerilor si copiilor, ce vizeaza promovarea incluziunii sociale, realizat cu fonduri europene.

Reprezentantii comunei Luna, in calitate de promotor de proiect, au prezentat astazi la scoala din localitate detalii despre Infiintarea centrului educational comunitar pentru romii din localitate, proiect finantat in Apelul LOCAL din cadrul programului RO10 "Copii si tineri aflati in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.