Lider al comunitatii LGBTQ din Cluj: "Homosexualitatea nu este o moda si nu se poate schimba cu rugaciuni, post sau tratamente"

Sursa: Adevarul
Joi, 05 Aprilie 2018, ora 15:17
50 citiri
Lucian Dunareanu are 40 de ani, e antreprenor si unul dintre liderii comunitatii LGBTQ din Cluj. In opinia sa, intoleranta romanilor fata de homosexuali si lesbiene s-ar explica prin teama de necunoscut, "de ceva cu care ei nu au avut contact si despre care au auzit o intreaga serie de povesti, bazaconii si informatii eronate". Liderul Asociatiei Pride Romania, Lucian Dunareanu, sustine ca teama de a fi altfel, spaima de necunoscut ar fi unul din lucrurile care au transformat comunitatea LGBTQ ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.