Liviu Alexa: "Ovidiu Vasu trebuie sa demisioneze. Chem fanii U-isti in ajutor ca sa il dam jos pentru ca a falimentat moral si sportiv Universitatea Cluj"

Sursa: Gazeta de Cluj
Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 16:26
118 citiri
Nimeni nu a crezut in Liviu Alexa acum doi ani, atunci cand a propus revirimentul celei mai titrate echipe din baschetul feminin romanesc, U Cluj. Pas cu pas, Alexa a construit impreuna cu providentialul antrenor bosniac Dragan Petricevic un proiect de comunitate cu 50 de sponsori, jucatoare cu caracter, ducand U Cluj din faliment in finala, proiect unic in Romania.

Mai mult decat atat, Liviu Alexa si Dragan Petricevic au reusit ceea ce nu mai credea nimeni, sa aduca in doua zile la Sala ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.