"Liviu Dragnea nu s-a prevalat de o masura care l-ar fi ajutat sa inchida dosarul, considerand ca nu are cum sa piarda procesul"

Vineri, 22 Iunie 2018, ora 18:05
68 citiri
Pentru ca e avocat de profesie, deputatul clujean ALDE Steluta Cataniciu a spus intr-o conferinta de presa ca nu intelege deloc metoda de aparare aleasa de Liviu Dragnea, in procesul in care a fost condamnat la 3,6 ani de inchisoarea cu executare. "Sigur, nu imi perimit eu sa comentez dosarul, nu stiu ce probe sunt acolo, dar ca si avocat pot sa spun ca nu am inteles de ce nu s-a prevalat de dispozitiile Art. 74, indice 1, din Condul Penal, care ii permiteau sa plateasca prejudiciul si sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.