Medic rezident din Cluj, cu licenta de practica a medicinei in SUA si stagiar la cel mai bun institut oncologic din State: "Cred ca locul meu este in tara mea"

Sursa: Adevarul
Sambata, 22 August 2015, ora 11:39
339 citiri
"Am facut si voi face medicina din placere", spune Ciprian Tomuleasa de peste Ocean, din institutul oncologic clasat pe primul loc in topul celor mai bune spitale pentru tratarea cancerului din SUA, MD Anderson Cancer Center din Houston, unde se afla acum la un stagiu. Are 29 de ani, este medic rezident la Institutul Oncologic "Ion Chiricuta" din Cluj-Napoca si crede ca premiul cel mai mare din CV-ul sau, unul destul de stufos, este intalnirea de anul trecut cu laureatii Premiului Nobel din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.