Medicul care i-a scris presedintelui Iohannis: "Daca rezolvati problemele astea, o sa ramaneti in sufletele romanilor pentru totdeauna"

Sursa: Adevarul
Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 17:14
74 citiri
Mihai Simu, medic anestezist, chirurg generalist si specialist in Medicina Aerospatiala, cu diploma de la Universitatea Renee Descartes din Paris, ii trimite o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care ii semnaleaza o serie de nereguli. Absolvent al UMF Cluj, Simu a fost angajat in invatamint si cercetare in SUA intre 2000-2005 si in Anestezie Terapie Intensiva in Franta, intre 2007-2017. Medicul spune ca s-a intors in tara "pe motive de nostalgie nationalista si complexe de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.