"Mergem sus, bem un whisky?". Cum s-a calmat Tise dupa ce si-a iesit din minti in urma circului de la ultima sedinta a Consiliului Judetean?

Marti, 20 Februarie 2018, ora 19:36
82 citiri
Invitatia a fost lansata chiar in sala mare a institutiei, la finalul unei sedinte maraton de mai bine de cinci ore unde s-a discutat cel mai important proiect al Clujului pe urmatorul an: bugetul judetului.

Chiar si dupa ce directorul Directiei Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, Daniel Tamas, a parasit institutia, Tise, flancat de consilieri, inca dezbateau iesirea necontrolata a acestuia si puneau la cale modalitati de a scapa de el. La un moment dat, bucurandu-se de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.