Mesajul socant al fetei care a filmat bataia crunta pe care o incasa un prieten: "Ma doare in cot de omul acela (...) Trebuia sa-l omoare"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 31 August 2016, ora 13:54
101 citiri
Alexandra L, 17 ani, cea care si-a filmat prietenii in timp ce-l bateau cu bestialitate pe un alt tanar ar fi facut o declaratie socanta unei persoane care-i cerea socoteala pe Facebook: "Ma doare in cot de omul acela (...) Trebuia sa il omoare pe ala". Tanara a fost audiata la Politie in calitate de martor. Pe pagina de Facebook a Alexandrei L, minora de 17 ani care a filmat bataia crunta la care era supus un prieten, a aparut o fotografie a unei convorbiri pe Messenger intre ea si o persoana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.