Ministrul Educatiei si scandalul elevilor cu plete si barba de la Cluj: "Nu se poate discuta de abuz daca e respectat regulamentul unitatii"

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 13:33
64 citiri
Ministrul Educatiei, Liviu Pop, crede ca in cazul elevilor de la Liceul Greco-Catolic "Inochentie Micu" din Cluj-Napoca despre care in presa au aparut informatii ca ar fi fost dati afara din clasa deoarece au plete sau barba nu se poate discuta despre abuz, daca e respectat regulamentul unitatii, despre care a spus ca nu il stie.
"Sunt reguli interne, stabilite prin regulamentul de ordine interioara, nu pot sa comentez mai mult. (...) Nu stiu ce prevede regulamentul de ordine interioara al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.