Ministrul Transporturilor: autostrada Sebes-Turda pare gata, dar nu e. "Nu poate fi receptionata, si nu din motive extravagante"

Duminica, 01 Iulie 2018, ora 15:07
63 citiri
Ministrul Transporturilor Lucian Sova spune ca, desi lucrarile la autostrada Sebes - Turda par aproape finalizate, pe santiere evaluarile au aratat rezultate "nu dintre cele mai incurajatoare" din perspectiva calitatii asfaltului.

"Din pacate, nu pot sa fac abstractie de faptul ca pe cele 13 santiere de autostrazi se avanseaza in ritm de melc, desi la nivel de minister si de Companie (CNAIR - n. r.) am facut toate eforturile si am atins obiectivele pe care mi le-am propus - acelea de a nu mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.