Moata care a cautat urmele iubirii din "Maitreyi" in India: "Mircea Eliade mi-a schimbat viata, dar ca femeie, l-am urat"

Sursa: Adevarul
Sambata, 07 Februarie 2015, ora 18:48
130 citiri
"India te face sa te simti ca si cum te-ai avanta in linistea de dinaintea furtunii. Mai intai te cauta si te ademeneste, apoi te infasoara, iti cuprinde si cel mai indepartat punct al sufletului, dupa care te lasa in voia sortii, te face sa ii simti fiecare puls, sa ii gusti fiecare aroma, sa ii cunosti fiecare secret... si, cand credeai ca toate asteptarile iti sunt implinite, te surprinde din nou si te arunca din brate, te face sa cersesti si sa implori, te invata ca viata e mai mult decat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.