Noua rampa de gunoi a Clujului are o capacitate de 46.000 de tone, suficienta pentru cateva luni: "In vara ne scarpinam la ceafa"

Luni, 02 Martie 2015, ora 14:16
38 citiri
Depozitarea deseurilor menajere ale clujenilor va deveni din nou o problema peste cateva luni, atunci cand si actuala rampa temporara, amenajata impotriva standardelor cerute de Uniunea Europeana, se va umple. Potrivit consilierului Mihai Seplecan, capacitatea acesteia este de 46.000 de tone, iar din vara vor trebui gasite alte solutii pana la finalul anului.

"Terenul pe care s-a gasit solutia depozitarii temporare a deseurilor functioneaza prin autorizatie de mediu cu masuri in vederea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.