Nu va lasati inselati! Pagube de mii de euro prin metoda Accidentul la Cluj!

Sursa: TurdaNews
Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 12:08
68 citiri
Politistii clujeni au depistat si retinut o femeie banuita de comiterea unor fapte de inselaciune prin metoda ,,Accidentul". Pe numele acesteia, magistratii au emis un mandat de arestare preventiva.

La data de 15 septembrie a.c., in jurul orei 23:00, Politia a fost sesizata, de catre un barbat, cu privire la faptul ca a fost contactat de catre o persoana care s-a prezentat drept avocat si care i-a adus la cunostinta ca fiul sau a fost implicat intr-un accident de circulatie. Conform celor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Ce a patit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu masina de pompieri din Cluj
Mecanicul de locomotiva care a reusit sa evite in ultima clipa impactul cu masina de pompieri din ...
Un motociclist a fost accidentat pe Aleea Stadionului, de langa Cluj Arena! Motocicleta s-a facut praf! - FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu putine momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din ...
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...