O asociatie a vrut sa faca microciparea cainilor cu stapan din Turda GRATUIT, dar... Primaria nu i-a dat nici un raspuns!

Sursa: TurdaNews
Marti, 03 Martie 2015, ora 13:24
45 citiri
Asociatia READC (Registrul Electronic al Animalelor Domestice si de Companie Turda) a depus o solicitare la Primaria Turda, prin care si-a exprimat disponibilitatea de a efectua actiunea de microcipare a cainilor cu stapan, de pe raza municipiului Turda, GRATUIT! Insa, administratia locala nu a dat nici un raspuns!

"Am depus solicitare si mai demult. Nu am primit nici un raspuns. Am mai depus o solicitare in luna decembrie, anul trecut, si alta in luna ianuarie. Inca mai asteptam raspuns", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.