O clujeanca, nemultumita de incidentele de pe strada Dragalina "Au fost situatii in care soferul mai avea putin si il lua la bataie pe saracul pieton"

Luni, 10 August 2015, ora 15:11
125 citiri
Pietoni injurati sau la un pas sa fie batuti pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. Este scenariul pe care o femeie il traieste zi de zi, chiar in fata casei sale. Acum, clujeanca a ajuns sa ceara sprijinul autoritatilor, pentru ca evenimentele neplacute sa ia sfarsit.
O femeie din care locuieste pe strada General Dragalina din Cluj-Napoca este terifiata de evenimentele care au loc zi de zi pe trecerea de pietoni din apropierea casei sale. Femeia relateaza ca soferii nu opresc la marcajul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.