O comuna din judetul Cluj promoveaza un altfel de turism: "Nu e turismul de gresie si faianta, e turismul celor care vor sa auda cum zboara o pasare sau se rupe o creanga" - FOTO

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 19:39
139 citiri
Comuna Vultureni se afla la aproximativ 30 de kilometri de Cluj-Napoca si in acest weekend autoritatile locale au inaugurat in comuna un Centru de Informare Turistica. Locuitorii spun ca au foarte multe "lucruri importante" in comuna si vor sa le faca cunoscute atat in tara, cat si in strainatate. Profitand inclusiv de interesul unor americani care si-au aratat disponibilitatea sa investeasca in comuna, autoritatile locale sunt intr-un amplu proces de revitalizare a zonei.

Chiar daca in zona ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.