O fotografa din Romania, prezentata de Oprah, face "Atlasului frumusetii": "Daca femeile ar accepta ca sunt frumoase ar fi mai impacate"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Mai 2015, ora 06:05
138 citiri
"Atlasul frumusetii", o initiativa a bucurestencei Mihaela Noroc (30 de ani), a devenit cel mai mediatizat proiect fotografic roman la nivel international. "Scopul meu este sa arat ca frumusetea este pretutindeni si nu tine de rasa, de bani sau de moda, ci este despre a fi tu insuti, natural si autentic. Astazi, multe femei simt presiunea de a aratat intr-un anumit fel, dar cred ca suntem frumosi daca pretuim ceea ce ne face unici", sustine Mihaela Noroc. Ea afirma ca peste 100 de milioane de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.