O noua manipulare, marca Horea Hudrea: Anuntul "gresit" era, de fapt, corect! Grupul celor care se opun banilor europeni, o noua infrangere!

Sursa: TurdaNews
Duminica, 11 Februarie 2018, ora 12:33
55 citiri
Jurnalistul gruparii T9, care se opune cu inversunare accesarii fondurilor europene, care ar putea asigura dezvoltarea municipiului Turda, a jubilat din nou mult prea devreme si a lansat in spatiul public o noua "gogoasa" manipulatorie, in care a atras atentia asupra unei "incompetente" care... nu exista! Dar exista cu certitudine in cazul jurnalistului Horea Hudrea, semnatarul articolului, care din dorinta de a le face pe plac celor de la T9, care vor sa blocheze accesarea fondurilor europene, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.