O suta de lucrari de arta la 100 de ani de la Marea Unire. Muzeul Etnografic din Cluj expune zeci de lucrari din colectii private

Luni, 09 Aprilie 2018, ora 15:06
91 citiri
O suta de tablouri din colectii private sunt expuse la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, intr-o selectie dedicata Centenarului Marii Uniri.

Expozitia se deschide peste cateva zile, in 12 aprilie, si ramane deschisa pana la sfarsitul lunii; vernisajul e programat in 12 aprilie la ora 18 la sediul muzeului etnografic de pe strada Memorandumului 21.

Dedicata Centenarului Marii Uniri, expozitia "100 de tablouri pentru 100 de ani" este rezultatul unui proiect initiat de mai multi iubitori ai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.