Oamenii legii s-au poticnit in ancheta bataii cu sabii de la clubul Midi. Procuror: "Vom analiza daca politistii au actionat cu mare intarziere"

Luni, 15 Mai 2017, ora 17:40
315 citiri
Unul dintre agresori a fost identificat de politisti ca fiind Angelo Paul Rughinis (foto), din Baia Mare, cercetat intr-un alt dosar cu violenta, comis tot cu o sabie.

Ziua de luni a inceput la Politia Cluj-Napoca cu un imens scandal intre sefa Politiei CLuj Napoca si unul ditre cei mai buni ofiteri de judiciar din toata Politia Romana. Motivul scandalului a fost dosarul atacului cu sabii din fata clubului Midi, unde doi oameni de ordine au fost raniti si unde, politistii de la Sectia 4 care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: "La cum sunt platiti, cred ca trebuie sa dea mai mult"
U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei si va trebui lupte in play-out pentru a spera ca ...
Patania unui clujean la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj. "Oare e nevoie de donatori. Pe mine m-au descurajat"
Un clujean s-a dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj pentru a dona sange, iar acolo a dat de o ...
Actorul clujean Dorel Visan si un un preot ortodox roman, la un festivalul de film de la Moscova in plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusesti in Romania
Actorul Dorel Visan si un preot ortodox roman au participat, vineri seara, la deschiderea ...