Orchestra pe scena Untold: 60 instrumentisti + DJ. "E un proiect ce n-a mai fost realizat in tara, inovativ, cu orchestra completa"

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 09:14
203 citiri
Spectacol inedit la a doua editie a festivalului Untold, in acest an, unde pe scena urca orchestra Operei Nationale din Cluj, acompaniata de un DJ care mixeaza arii celebre - e o premiera nationala.

Simona Dordea e responsabilul de relatii publice al Operei Nationale si explica de ce ineditul proiect e o premiera in Romania: "se doreste o fuziune intre muzica noastra clasica, cea interpretata de orchestra Operei Romane, cu insertii de muzica moderna, mixata de DJ-i. Ce stim clar acum e ca e un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.