Parking de 8,2 milioane de euro in Manastur. "Clujenii platesc 25.000 de euro pentru o parcare si au in garaj masini de 5000 de euro"

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 18:22
153 citiri
Inca de acum doi ani Primaria Cluj-Napoca a inceput demersurile pentru construirea celui de al patrulea parking suprateran din cartierul Manastur. Consilierii locali au aprobat luni in sedinta indicatorii tehnico-economici la obiectivul de investitii parking suprateran amplasat pe strada Primaverii nr. 20 - Aleea Garbau nr.7.

"Terenul pe care se propune construirea parkingului are suprafata de 2000 mp, intr-un spatiu nesistematizat, ocupat in prezent de doua pachete de garaje (13+3) construite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.