Patronul FANY se LAUDA ca si in 2008 a dat spaga la Consiliul Judetean Cluj pentru a obtine contractul de transport - EXCLUSIV

Miercuri, 19 Martie 2014, ora 00:17
398 citiri
Patronul FANY s-a laudat, la inceputul anuluio 2014, unor cunoscuti ca si in 2008 a dat spaga la Consiliul Judetean Cluj pentru a obtine contractul de transport judetean.

Procurorii DNA Cluj l-au interceptat pe Stefan Cadar si il vor chestiona in privinta celor spune la telefon in 2 decembrie 2013 si in 29 ianuarie 2014.

"Din interceptarile din dosar transpare o chestiune care a stat agatata multa vreme de numele, renumele si faina SC Fany si anume ca si la licitatia anterioara din anul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.