Pe 1 aprilie, premierul a lipsit de la procesul intentat de un consilier judetean din Cluj pentru abuz in serviciu. "Ponta crede ca legea e o gluma"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 12:50
57 citiri
Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, era asteptat azi, 1 aprilie, la Curtea de Apel Cluj, la prima infatisare intr-un proces intentat de consilierul judetean Mihai Seplecan pentru abuz in serviciu deoarece nu a dispus organizarea de alegeri pentru sefia CJ Cluj, dupa ce fostul presedinte al institutiei, Horia Uioreanu, si-a dat demisia, el fiind cercetat pentru fapte de coruptie.
Pe 20 ianuarie, Seplecan declara, ca, dupa al doilea tur alegerilor prezidentile, Victor Ponta a fost notificat sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.