Pe terenul viitorului Spital Regional de Urgenta ar urma sa treaca centura Florestiului. Cum s-au facut de ras autoritatile clujene in fata decidentilor de la Bucuresti

Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 17:28
210 citiri
In noiembrie 2016, Consiliul Judetean Cluj decidea trecerea unui teren in suprafata de 144.000 mp situat in comuna Floresti, strada Avram Iancu, din domeniu public al judetului in domeniul public al statului roman pentru realizarea Spitalului Regional de Urgenta.

Acum, autoritatile judetene se vad nevoite sa "ciunteasca" din suprafata initial transmisa Ministerului Sanatatii pentru ca nu au luat in calcul faptul ca centura de sud a Florestiului ar urma sa treaca pe o parte din acest teren.

In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.