Ploaia a blocat asfaltarea pe strada Motilor. Care este stadiul lucrarilor

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 16:23
76 citiri
Strada Motilor din Cluj-Napoca este punctul central al problemelor de trafic. Drumul este in lucru de luni bune si stranguleaza traficul pe ruta centru - Manastur - Floresti.

In weekendul care a trecut, constructorii ar fi trebuit sa asfalteze drumul pana la strada Marginasa, dar au ajuns numai pana la strada Eminescu. Ploaia le-a dat batai de cap, a spus primarul Emil Boc. "Ne-am propus sa asfaltam in acest week-end pe doua benzi de la Primarie pana la strada Marginasa. Portiunea este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...
Abuzul omului de rand continua! Clujenii din Manastur s-au trezit cu facturi de mii de lei de la Electrica - FOTO
Clujenii care locuiesc in Manastur s-au trezit cu facturi de mii de lei emise de Electrica, cu toate ...