PMP Turda: Suntem singurul partid care propunem reducerea impozitelor locale cu 20%! Vezi si alte propuneri din programul nostru!

Sursa: TurdaNews
Joi, 02 Iunie 2016, ora 23:39
67 citiri
PMP Turda este singurul partid care, inaintea alegerilor locale din 5 iunie 2016, isi asuma reducerea impozitelor pe locuinte, cu 20%! Pentru ca acest lucru sa devina posibil, avem nevoie de sprijinul dvs, atunci cand veti decide pe cine puneti stampila de vot! Impreuna, putem schimba Turda in bine si va putem aduce o speranta!

20% mai putin impozit pe locuinte! Reducerea impozitelor pe locuinta este posibila, legal conform actualului Cod Fiscal, care prevede ca impozitul pe locuintele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.