Ponta, despre OUG privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. Parea ca ma razbun pe domnul Iohannis, ca ii tai salariul

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 09:11
51 citiri
Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu a fost de acord cu ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor de la 1 august, dar nu a vrut sa creeze o situatie "penibila" din punct de vedere politic si nu voia sa para ca se razbuna pe presedintele Klaus Iohannis taindu-i salariul.
Victor Ponta a fost intrebat, intr-o emisiune a postului B1 TV, la care a avut o interventie telefonica, despre aplicarea ordonantei prin care se majoreaza salariile demnitarilor.
"S-au pus bani. S-a schimbat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Ce a patit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu masina de pompieri din Cluj
Mecanicul de locomotiva care a reusit sa evite in ultima clipa impactul cu masina de pompieri din ...
Un motociclist a fost accidentat pe Aleea Stadionului, de langa Cluj Arena! Motocicleta s-a facut praf! - FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu putine momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din ...
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...