Povestea IT-istului care a renuntat la birou si s-a facut sofer de TIR: "Mai bine caine vagabond decat pisica aristocrata"

Sursa: Adevarul
Joi, 07 Decembrie 2017, ora 14:01
103 citiri
Valentin Bonda a facut o alegere aparent greu de inteles, cel putin la prima vedere. Intr-o perioada in care tot mai multe persoane se indreapta spre IT, clujeanul in varsta de 37 de ani a parcurs exact drumul invers. A renuntat la confortul biroului si la un job aflat la mare cautare pentru a deveni sofer de TIR. Valentin Bonda a intrat in IT inca din 2000, pe vremea cand era inca student la Facultatea de Informatica Economica. S-a angajat initial in presa, la Transilvania Jurnal, cotidian ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.