Povestea trista a pacientei tratate de "medicul fals" din Cluj: "M-am operat ca sa scap de ochelari. Dupa interventie, mi s-a spus ca trebuie sa port doua perechi"

Sursa: Adevarul
Vineri, 19 Aprilie 2019, ora 13:14
92 citiri
"Crina Nistor, medic specialist" - astfel este stampilat un bilet de trimitere din 2012 in care se pune diagnostic unei paciente si i se recomanda sa se opereze la ochi. Acest lucru in conditiile in care la data respectiva Crina Nistor era doar medic rezident. "Adevarul" va spune povestea trista a pacientei care s-a operat de doua ori fara succes la recomandarea medicului acuzat ca a practicat oftalmologia fara drept. O stampila pe care scrie "Crina Nistor, medic specialist" (foto), aplicata pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.