Premii de excelenta pentru sase studenti din Cluj, oferite de Fabrica de incaltaminte Denis la deschiderea celui de-al doilea magazin Anna Cori FOTO (P)

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 15:27
155 citiri
Fabrica de incaltaminte Denis a deschis joi, 29 septembrie 2016, cel de-al doilea magazin Anna Cori din Cluj-Napoca, pe strada Eroilor nr.45. Cu aceasta ocazie, Ilie Cornea, creatorul brandurilor de incaltaminte Denis si Anna Cori, a premiat cu cate 1.000 de lei sase studenti de exceptie de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" si de la Unversitatea Babes-Bolyai.
Studenta in anul cinci la Facultatea de Farmacie, Georgiana Catalina Baietilor, considera ca "este un lucru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.