Presedintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea: "Am votat pentru un nou inceput. 25 de ani i-am pierdut certandu-ne intre noi"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Octombrie 2015, ora 15:03
51 citiri
"Am votat pentru continuitate si pentru un nou inceput. Faptul ca alegem presedintele viitorului PSD prin vot deschis este exterm de important pentru stimularea democratiei participative. Fiecare membru are ocazia sa-si exprime optiunea daca doreste sau nu sa-l sustina pe candidatul pe care il avem in acest moment. Acum, Liviu Dragnea e optiunea pe care o avem in acest moment, e important pentru unitatea partidului partea de organizare care urmeaza pentru alegerile de anul viitor si pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.