Proiectul "Oamenii din spatele functiilor" continua cu Ioana Filip, sef al Serviciului Public Administratia Pietelor si Exploatarea Platformelor Comerciale!

Sursa: TurdaNews
Joi, 08 Februarie 2018, ora 20:46
228 citiri
Proiectul "Oamenii din spatele functiilor" este un proiect care se adreseaza in primul rand cetatenilor Municipiului Campia Turzii care vor avea ocazia de-a lungul saptamanilor care urmeaza sa cunoasca oamenii aflati in spatele functiilor de conducere din administratia locala.

Astazi, vom face cunostinta cu Ioana Filip, sef al Serviciului Public Administratia Pietelor si Exploatarea Platformelor Comerciale, careia i-am adresat un set de intrebari care vizeaza atat activitatea dansei cat si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.