Propusa la sefia Justitiei, o judecatoare din Cluj vorbeste despre justitie si manipulare la o dezbatere: "A devenit justitia arma in lupta politica?"

Marti, 21 Februarie 2017, ora 15:07
43 citiri
In ziua in care se anunta noul ministru al Justitiei, portofoliu la care are azi o sansa buna, judecatoarea Dana Garbovan vorbeste despre justitie si manipulare, in prima editie a sezonului din acest an al Berariei Culturale - care se muta din fosta fabrica de bere, intr-o cladire de birouri.

Presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania, judecatorul Dana Girbovan, va conferentia despre "Justitie si Manipulare" in cadrul unei dezbateri-eveniment, care deschide sezonul 2017 al Berariei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.