PROTESTE fata de Revolutia fiscala, in tara. BUCURESTI: Doi protestatari, ridicati de jandarmi/ CLUJ: "Ziua sunt corporatist, dar seara #rezist"

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 20:57
59 citiri
Sute de oameni s-au strans, duminica seara, in Piata Victoriei, fiind nemultumiti de proiectul legilor justitiei si de adoptarea OUG privind masurile fiscale. Protestatarii au ajuns la sediul PSD, traficul pe soseaua Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei fiind restrictionat.
UPDATE 20.30
Doua persoane care participau la protestul din fata sediului PSD au fost ridicate de jandarmi, dupa ce ar fi refuzat sa se legitimeze. Acesti au fost dusi la sectia de politie, unde urmeaza se li ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.