Protestul persoanelor cu dizabilitati: "Pe cine intereseaza de soarta noastra? Guvernantii n-au nici o treaba cu oamenii, cu dorintele oamenilor"

Vineri, 08 Februarie 2019, ora 15:06
108 citiri
Zeci de persoanele cu dizabilitati si apartinatori ai acestora au protestat in Cluj-Napoca fata de proiectul bugetar pe 2019 si cer modificarea acestuia. Oamenii sunt nemultumiti ca statul roman nu va aloca nici un ban anul acesta pentru serviciile sociale de protectie a copilului si pentru finantarea centrelor publice pentru peroanele cu handicap.

Oamenii au protestat de dimineata in Piata Unirii si solicita de urgenta modificarea proiectului bugetar pe anul 2019. In forma actuala, toate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.